Author Archives: ishp

foto aktiviteti
10 Mar
0

Dita Botërore e Veshkave

Ditën e Hënë në datë 06 Mars 2017, në sallën e mbledhjeve të ASHR-së Tiranë, u organizua një takim sensibilizues në kuadër të Ditës Botërore të Veshkave. Ky takim u realizua me bashkëpunimin e ISHP, Shërbimit të Nefrologjisë së Qendrës ...

Më shumë
02 Mar
0

Konferenca e 5-të Ndërkombëtare e Shëndetit Publik, 9 maj 2017

“Përcaktorët e sjelljeve shëndetësore në vendet e Rajonit Europian”     Në vitin e saj të pestë, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik do të zhvillohet në datën 9 maj 2017 në Tiranë, me temë: “Përcaktorët e sjelljeve shëndetësore në vendet ...

Më shumë
Aktivitet sensibilizues
27 Jan
0

Aktivitet sensibilizues në kuadër të parandalimit të dhunës

 Shkolla Teknike-Ekonomike Në shkollën teknike-ekonomike, me datë 19 Janar 2017, u zhvillua një takim sensibilizues, në kuadër të fushatës për parandalimin e dhunës. Pjesëmarrës ishin nxënes të klasave të dhjeta të kësaj shkolle. Në këtë takim u trajtuan disa cështje ...

Më shumë
bore-dajt
06 Jan
0

Parandalimi i aksidenteve rrugore gjatë temperaturave të ulëta

Parandalimi i aksidenteve rrugore gjatë temperaturave të ulëta   Tashmë njihet se gjatë stinëve të vitit kemi ulje dhe ngritje në trafikun rrugor, përshkallëzim të aksidenteve e mundësi potenciale që ato të ndodhin më shpesh. Kjo është shumë evidente gjatë ...

Më shumë
Fig 1
14 Nov
0

Aktivitet për shëndetin mendor në shkollën “Niket Dardani”

Raport   Aktivitet informues-sensibilizues për shëndetin mendor në shkollën “Niket Dardani”, Tiranë   Më datë 4 Nëntor 2016, Sektori i Shëndetit Mendor në Departamentin e Promocionit, Instituti i Shëndetit Publik organizoi dy aktivitete informuese sensibilizuese në shkollën 9 vjeçare  “Niket ...

Më shumë
Higjena
08 Nov
0

Mesazhe kyçe për përmbytjet

Më shumë
Permbytjet
08 Nov
0

Parandalimi i dëmtimeve dhe aksidenteve në situata përmbytjeje

Më shumë
shendeti-mendor
08 Nov
0

Shëndetin mendor në situata të emergjencës për shkak nga përmbytjet

Më shumë
fig-2
27 Oct
0

Trainim dy ditor me stafe të Sektorit të Edukimit nga Insitucionet e Vuajtjes së Dënimit

  Trainim dy ditor me stafe të Sektorit të Edukimit nga Insitucionet e Vuajtjes së Dënimit   Më datë 20 dhe 21 Tetor 2016, Sektori i Shëndetit Mendor në Departamentin e Promocionit të Shëndetit, Instituti i Shëndetit Publik në bashkëpunim ...

Më shumë
fig-1
26 Oct
0

Prezantimi i udhëzuesit “Pilotimi i disa indikatorëve kyç shëndetësorë”

Prezantimi i udhëzuesit  “Pilotimi i disa indikatorëve kyç shëndetësorë” 24 Tetor 2016 Me datë 24 Tetor 2016, në Tiranë u organizua prezantimi i udhëzuesit “Pilotimi i disa indikatorëve kyç shëndetësorë”. Ky dokument reflekton përpjekjet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Institutit ...

Më shumë
12369