Aktivitete

5-640x280 (1)

Njësia e parë e mamografisë së lëvizëshme do të jetë në Novosele nga data 25-29 prill dhe Njësia e dytë e mamografisë së lëvizëshme do të jetë në Corovode nga data 25 prill – 06 Maj

Ekzaminimet e mamografisë të kryera në 2016 Kuçovë 241 Patos 54 Selenicë 42 Fier 97 Dajc -Lezhe 17 Polican 515 Roskovec 121 Orikum 128 Novosele ...

Më shumë